Izvor: Kurir
30.07.2024 u 13:36
0

OBAVIO SE OKO NJEGOVIH NOGU I VRATA: Isplivao jeziv snimak sa lica mesta

Užasavajuća priča stiže iz indijske države Madja Pradeš, gde je čoveka umalo usmrtio piton dugačak pet metara.

Na društvenim mrežama kruži snimak spasavanja.

IZRAEL I SAD OKRIVILI HEZBOLLAH ZA RAKETNI NAPAD: Letovi otkazani zbog RATNIH TENZIJA

Lokalni mediji prenose da je čovek otišao do žbunja da bi se olakšao, ne sluteći da ga vreba velika opasnost.

Čim je čučnuo, ogromni reptil se obavio oko njegovih nogu i vrata. Meštani su čuli zapomaganje i dotrčali da vide šta se dešava.

Piton se spremio da uguši i proguta žrtvu, kada je jedan od hrabrih ljudi počeo da ga udara sekirom. Na snimku se čuje da neko viče: “Ubij ga”.

Nesrećnik je oslobođen smrtonosnog “zagrljaja” i prebačen u bolnicu, gde mu je ukazana pomoć. Vlasti su upozorile građane da ne lutaju sami van svojih zajednica.

Podsećamo, majku četvoro dece iz Indonezije, Faridu (45), nedavno je napao piton od pet metara, ali ona nije uspela da se spase.

Nakon potrage, spasioci su pronašli ogromnog reptila, a kada su ga rasporili – ugledali su njene ostatke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter