Izvor: Tanjug
13.09.2021 u 19:41
0

OBEZBEĐEN NOVAC za nastavak rada Specijalnog suda za Liban

Specijalni sud za Liban saopštio je danas da je obezbedio dovoljno sredstava za razmatranje žalbe u glavnom predmetu na suđenju za ubistvo premijera Rafika Haririja 2005. godine, koje će početi 4. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ: U prisustvu Putina na vojnom poligonu u Novgorodu, počeli strateški vojni manevri Zapad 2021.

Pre tri meseca Međunarodni sud koji ima podršku Ujedinjenih nacija i nalazi se u blizini Haga, saopštio je da očekuje da će ostati bez novca i da će biti prisiljen da obustavi postupke.

Danas je, međutim, portparol Tribunala Vajed Ramadan potvrdio:“Imamo sredstva za nastavak u glavnom predmetu“, ali je odbio da navede izvor finansiranja suda.

VAŽNO: CDU pobedila na lokalnim izborima u Donjoj Saksoniji

Prošle godine sudije su u odsustvu osudile Salima DŽamila Ajaša, bivšeg pripadnika šiitskog pokreta Hezbolah, za bombaški napad u kojem su poginuli Hariri i još 21 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter