Izvor: Sputnjik
26.10.2022 u 11:38
0

OGLASIO SE BALICKI: Grad Zaporožje se pretvara u Marijupolj

Grad Zaporožje i njegova industrijska preduzeća postaju utvrđeno područje nalik na Marijupolj i „Azovstalj“, izjavio je v. d. gubernatora Zaporoške oblasti Evgenije Balicki za televiziju „Rusija 24“.

MOSKVA SE IZJASNILA: „Podržavamo ideju da se oko nuklearne elektrane u Zaporožju formira „zona bez vatre““

– Zaporožje se pretvara u nešto slično Marijupolju i tamo se u ovom trenutku nalazi prilično veliki broj plaćenika… Takođe je potvrđeno da se prave utvrđenja u industrijskim zonama – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Balicki je naglasio da se u Zaporožju nalazi na hiljade plaćenika. Prema njegovim rečima, oni su uglavnom raspoređeni u fabrici „Avtozaz“ na levoj strani reke.

On je dodao i da trenutno ne postoje nikakve pretnje stabilnosti kontakt linije u Zaporoškoj oblasti.

– Situacija je stabilna i za sada ne vidimo nikakve ozbiljne pretnje našoj liniji fronta – ocanio je Balicki.

Prema njegovim rečima, u Zaporoškoj oblasti mogle bi biti uvedene dodatne mere bezbednosti za borbu protiv terorista.

– Naravno, širićemo spektar mera koje bi mogle sprečavati rad terorističkih ili diverzantskih grupa, ili jednostavno ludaka koji žele da stvore negde konflikt – objasnio je on.

Kako je naveo, ratno stanje praktično nije uticalo na život običnih ljudi.

– Nismo osetili veliku promenu. Odvija se miran život, ali sa primesom terorističkih događaja koji se dešavaju od strane kijevskog režima. Imamo policijski čas, ali on se nije povećao – zaključio je Balicki.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter