Izvor: Tanjug
14.02.2021 u 08:04
0

OGLASIO SE TRAMP: Suđenje za opoziv najveći lov na veštice u istoriji SAD

Bivši američki predsednik Donald Tramp poručio je da je suđenje za opoziv u Senatu koje je okončano njegovim oslobađanjem, još jedna faza „najvećeg lova na veštice u istoriji“ Sjedinjenih Američkih Država.

NE PROPUSTITE

IZA BRAVE: KONTAOBAVEŠTAJAC U ZATVORU Repetiranje pištolja i reči – ‘Advokat ti ne može pomoći’!

PREDSEDNIK VUČIĆ ISPUNIO REČ! Severna MAkedonija sutra dobija vakcine!

CRNA GORA: Milo sa komitama na izborima u Nikšiću!

Demokrate u panici: TRAMP NA KORAK OD NOVE POBEDE!

„Ovo je tužan komentar našeg vremena kada je jednoj političkoj partiji u Americi data slobodna mogucnost da ocrni vladavinu prava, pretvori pravosuđe u sredstvo političke osvete i progoni, ucenjuje sve one koji misle drugačije“, naveo je Tramp u saopštenju u subotu, posle odluke Senata da ga oslobodi optužbi za podsticanje nasilja njegovih pristalica, u drugom suđenju za opoziv.

Tramp je zahvalio svom pravnom timu i svim senatorima i članovima Kongresa koji su „ponosno“ branili Ustav i svete pravne principe, prenosi Bi-Bi-Si.

Osvrnuo se i na budućnost pošto posle odluke Senata može da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima 2024. godine. „Naš istorijski, patriotski i lep pokret Učinimo Ameriku ponovo velikom je tek počeo. U predstojećim mesecima mnogo toga imam da podelim sa vama i radujem se nastavku našeg neverovatnog zajedničkog puta ka ostvarimo američku izuzetnost za sve naše ljude“, zaključio je Tramp.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter