Izvor: BSCHAPPY
15.05.2024 u 19:13
1

POJAVIO SE SNIMAK FICOVOG NAPADAČA IZ ZATVORA: Kaže uradio je to zato što se ne slaže sa njegovom politikom mrtav ne može da je sprovodi VIDEO

Na drustvenim mrežama pojavio se snimak iz zavora uhapšenog književnika koji je pokušao da ubije premijera Slovačke Roberta Fica. Kao razlog za današnji napad 71 Jurij Cintila navodi da je bio taj što se ne slaže sa njegovom politikom

Atentat na slovačkog premijera Roberta Fica izvršio je 71-godišnji pisac i osnivač književnog kluba, prenosi TV kanal Markiza pozivajući se na izvore.

„Ovo je Juraj Tsintula, 71-godišnji muškarac, on je pisac“, navodi se u poruci. Prema pisanju medija, Cintula je i osnivač književnog kluba i autor nekoliko zbirki.
Kako je list Dennik N ranije pisao, zločinac je pucao na premijera iz legalno registrovanog kratkocevnog oružja. Priveden je.

Pokušaj atentata na Fica dogodio se u gradu Gandlova, 190 kilometara od Bratislave , gde je održan sastanak vlade zemlje. Izašao je pred masu, u tom trenutku su se začuli pucnji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POJAVIO SE SNIMAK FICOVOG NAPADAČA IZ ZATVORA: Kaže uradio je to zato što se ne slaže sa njegovom politikom mrtav ne može da je sprovodi VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter