Izvor: 24SEDAM
17.09.2024 u 15:40
0

POŽAR U RUMUNSKOM PARLAMENTU: Evakuisano 300 ljudi! (VIDEO)

Policija je saopštila da je "na osnovu prvih istraga ustanovljeno da je, tokom sukoba, muškarac, posetilac, navodno bacio zapaljivu supstancu“ u Palatu parlamenta

 U rumunskom parlamentu danas je izbio požar zbog čega je evakuisano 300 ljudi, prenose rumunski mediji.

– Požar se dogodio na ulazu zone za posetioce, na nivou S2. Vatrogasci su bili u zgradi i odmah intervenisali, tako da je požar trenutno ugašen. Nadležne institucije će utvrditi uzrok požara – navodi se u saopštenju Donjeg doma parlamenta.

Inspektorat za vanredne situacije (ISU) navodi se da je požar izbio u prostoriji za posetioce, površine 30 kvadratnih metara.

– Goreli su tekstilni i kancelarijski predmeti. U incidentu nema povređenih – izjavio je ISU Bukurešt, prenosi Romanija džornal.

Policija je saopštila da je „na osnovu prvih istraga ustanovljeno da je, tokom sukoba, muškarac, posetilac, navodno bacio zapaljivu supstancu“ u Palatu parlamenta.

Požar je bio u prostoriji za posetioce, otprilike 300 osoba je evakuisano u tom trenutku“, navela je policija Parlamenta.

Navodno je bačen benzin, a policija proverava identitet muškarca koji je pokušao da pobegne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter