Izvor: Tanjug
20.11.2020 u 10:53
0

POZITIVAN NA KORONU: Litvanski ministar nakon posete Pentagonu

Ministar odbrane Litvanije Raimundas Karoblis testiran je pozitivan na korona virus, a Entoni Tata, jedan od nekoliko viših američkih zvaničnika odbrane koji se susreo sa njim u Pentagonu prošle nedelje, takođe je zaražen.

PROČITAJTE JOŠ…

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Svaka porodica je krizni štab, uozbiljite se!

UŽAS! GOVORILI SU IM DA IGNORIŠU SIMPTOME KORONE: Šefovi fabrike se kladili KOLIKO ĆE IMATI ZARAŽENIH RADNIKA

KORONA BUKTI ŠIROM SRBIJE, JUČE JE PROBIJEN PLAFON SA PREKO 6.000 NOVOOBOLELIH: Danas KRIZNI štab SEČE!

LEPA VEST! DANAS VAM NA RAČUN LEŽE 10.000: Da li je i vaše ime ovog puta na državnom spisku? Evo kome stižu pare

NBA POKRENUO ISTRAGU! Bogdan Bogdanović u CENTRU PAŽNJE!

Litvanska ambasada je Pentagonu saopštila da je Karoblis zaražen, a svi viši američki zvaničnici odbrane koji su se sa njim susreli testirani su na korona virus, uključujući zamenika ministra odbrane Krisa Milera.

Entoni Tata zamenik sekretara za politiku odbrane provešće dve nedelje u samoizolaciji, navodi se u saopštenju Pentagona i dodaje da su na sastanku sa litvanskim ministrom ispoštovane sve preporuke američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Prošlog meseca su skoro svi šefovi osoblja američke vojske otišli u samoizolaciju, nakon što su dva viša vojna zvaničnika koja su prisustvovala zajedničkom sastanku testirana pozitivna na korona virus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter