Izvor: Sputnjik
29.07.2021 u 21:12
0

PRED NJIMA DRHTI CEO SVET! Kina i Rusija spremne za zajedničku vojnu vežbu

Ministri odbrane dve države već su se sve dogovorili.

Rusija i Kina će održati zajedničke vojne vežbe sredinom avgusta u oblasti Ningsja Huej na severozapadu Kine. U manevrima će učestvovati oko 10.000 ljudi, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

VAŽNO

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

MINISTAR VULIN PORUČIO: Niko nije jači od države i zakona!

PUTIN POSLAO POMOĆ: Ruski avioni gase vatrenu stihiju u Turskoj! (FOTO)

– Jedinice jedne od formacija Istočnog vojnog okruga učestvovaće u zajedničkim rusko-kineskim operativno-strateškim vežbama „Sibu/Zajedničko delovanje“ koje će se održati sredinom avgusta na teritoriji Kine u skladu sa ranije postignutim sporazumima između vojnih resora dve zemlje – navodi se u saopštenju.

Planirano je da u vežbama učestvuju borbeni avioni, artiljerija i oklopna vozila.Ministar odbrane Kine Vej Fenhe pozvao je ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua da isprati aktivnu fazu zajedničkih vojnih vežbi. Šojgu je saopštio da je prihvatio poziv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter