Izvor: Tanjug
14.10.2022 u 18:09
0

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko upozorio je Ukrajinu i Zapad da ne sateraju njenog saveznika Rusiju u ćošak!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko upozorio je Ukrajinu i Zapad da ne sateraju njenog saveznika Rusiju u ćošak, rekavši da Moskva ima nuklearno oružje sa razlogom.

U odlomcima intervjua američkoj televiziji En-Bi-Si koji je objavila beloruska državna novinska agencija, Lukašenko je kazao da je najvažnije ne saterati svog sagovornika, pa čak ni svog protivnika u ćošak, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Dakle, ne smete da pređete te granice – te crvene linije, kako kažu Rusi. Ne možete da ih pređete“, istakao je on.

Govoreći o nuklearnom oružju, Lukašenko je naveo da je svako oružje stvoreno za nešto.

„Rusija je jasno iznela svoj stav: ne daj Bože da dođe do napada na teritoriju Ruske Federacije; u tom slučaju Rusija može da upotrebi sve vrste naoružanja ako je potrebno“, naglasio je Lukašenko.

Britanska premijerka Liz Tras poručuje: „Želim da obezbedim niske poreze, visoke plate, visok rast ekonomije!“

On je odvojeno izjavio da je Belorusiju stavio u, kako je rekao, stanje pojačane terorističke uzbune zbog tenzija na njenim granicama.

Lukasenko je taj potez povezao sa svojim saopštenjem od ponedeljka da je naredio beloruskim trupama da se rasporede sa ruskim snagama u blizini južne granice Belorusije sa Ukrajinom.

Belorusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da će ruska komponenta Regionalne grupe snaga početi da stiže u Belorusiju u narednih nekoliko dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter