Izvor: KURIR
20.05.2024 u 07:44
0

PREDSEDNIK IRANA EBRAHIM RAISI JE MRTAV: Iranski mediji potvrdili da u padu helikoptera nema preživelih

Iranski mediji potvrdili su smrt iranskog predsednika Ebrahima Raisija i ministra spoljnih poslova Hoseina Amir-Abdolahijana nakon pada helikoptera u planinskoj pokrajini Istočni Azerbejdžan.

Iranski državni mediji Press TV i poluzvanične novinske agencije Tasnim i Mehr javile su da su svi oni koji su bili u helikopteru poginuli, javlja CNN.

Rojters je takođe izvestio o smrti predsednika, pozivajući se na višeg zvaničnika.

Predsednik Raisi, ministar spoljnih poslova i svi putnici u helikopteru su poginuli u padu“, rekao je zvaničnik Rojtersu, zamolivši da ne bude imenovan zbog osetljivosti ovog pitanja.

Šef iranskog Crvenog polumeseca Pir-Hosein Kolivand rekao je ranije da nisu nađeni preživeli na mestu pada helikoptera, prenele su iranske državne vesti IRIB.

Helikopter u kojem je bilo devet ljudi naišao je na nevolje u velikoj magli dok se vraćao sa putovanja na iransko-azerbejdžansku granicu, saopštili su juče iranski zvaničnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter