Izvor: Tanjug
18.09.2022 u 20:07
0

Predsednik SAD Džozef Bajden o kraljici Elizabeti Drugoj: Bila je humana, časna i posvećena službi!

Predsednik SAD Džozef Bajden istakao je da je kraljica Elizabeta Druga bila humana, časna i posvećena službi, upisavši se u knjigu žalosti nakon što joj je prethodno odao poštu u Vestminster holu.

Saosećamo sa kraljevskom porodicom, napisao je Bajden, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik SAD odao je ranije poštu britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj, pojavivši se na balkonu u Vestminster holu dok je kolona ljudi prolazio pored kovčega pokojnog britanskog monarha.

Bajden se, u pratnji supruge Džil i ambasadorke SAD u Britaniji Džejn D. Hartli, prekrstio i tokom posete nakratko stavio ruku na srce.

Predsednik SAD će se kasnije pridružiti britanskom kralju Čarlsu Trećem i drugim liderima iz celog sveta na prijemu uoči velike državne sahrane.

BAJDEN PRETI SI ĐINPINGU: Postoji rizik od prekida američkih i drugih investicija u Kini ukoliko Peking prekrši sankcije Rusiji!

Bajden je jedan od mnogobrojnih državnika i članova kraljevskih porodica iz cele Evrope, Azije, Afrike i Severne i Južne Amerike koji će prisustvovati sutrašnjoj sahrani britanske kraljice.

„Njeno nasleđe će se pojaviti na stranicama britanske istorije i u priči o našem svetu“, istakao je on u poruci posle vesti o kraljičinoj smrti.

Bajden je bio jedan od 14 američkih predsednika tokom 70-godišnje vladavine britanske kraljice Elizabete i ona ih je upoznala sve osim Lindona Džonsona, počevši od Harija Trumana 1951. kada je još bila princeza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter