Izvor: Happy BSC
22.04.2022 u 10:20
0

PRINC HARI NOVOM IZJAVOM POTRESAO MONARHIJU! Javnost ŠOKIRANA njegovim rečima o porodici! Britanija je na nogama

Celu Veliku Britaniju danima trese šokantan intervju koji je za američku televiziju NBC dao princ Hari, u kom je otkrio neke neverovatne stavove koji će ponovo uzdrmati kraljevsku porodicu.

Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari, i tamo imamo fantastičnu zajednicu – rekao je Hari, istakavši da najverovatnije neće prisustvovati proslavi jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II u junu u Londonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Hari, pak, nije želeo da otkrije da li mu nedostaju otac Čarls i brat Vilijam, ali jeste otkrio šta mu je najdraže kod njegove bake, čiji je danas rođendan, Elizabete II.

NA IVICI SMO NUKLEARNOG RATA! SVE OPCIJE SU NA STOLU! London je izdao DRAMATIČNO saopštenje i zapretio Rusiji

– Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da… Posle određenih godina ti dosade rođendani – rekao je princ i dodao:

– Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač) i ove porodice i dajem sve što mogu, 120 posto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem odavde (iz Holandije) vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada jako nedostaje.

Princ je otkrio i kako vidi svoju veliku životnu promenu:

– Mislim da je moj fokus isti. I sa stanovištva moje žene. Za nas dvoje, ovi je život za koji je potpisala i posvećeni smo tome da ovo uvek radimo zajedno, kao par. Zbog okolnosti, sada smo taj zadatak prebacili u SAD, ali nastavićemo da radimo ono što smo radili i ranije. Dakle, za nas se ništa nije promenilo u tom pogledu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter