Izvor: HappyBSC/Tanjug
09.07.2022 u 07:37
0

PROPAO NADMOĆNI BIZNIS: Ilon Mask odustaje od kupovine Tvitera!

Najbogatiji čovek sveta i izvršni direktor Tesle – Ilon Mask saopštio je da raskida ugovor o kupovini društvene mreže Tviter, zbog, kako je naveo, višestrukog kršenja pojedinih odredbi ugovora.

ŠOKANTNO! NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU SAMO DOBIJA DECU!

Mask je bio spreman da za kupovinu Tvitera plati 44 milijarde dolara, a deonice ove društvene mreže su pale za šest odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovim se, navodi agencija, privela kraju saga o tome da li će najbogatiji čovek sveta, koji je napravio sporazum o kupovini Tvitera u aprilu, postati njegov većinski vlasnik.

AP piše da nije poznato da li će odbor Tvitera prihvatiti odštetu od milijardu dolara ili će poravnanje potražiti na sudu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“. Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter