Izvor: Happy BSC
06.05.2022 u 12:22
0

PUTIN ĆE BACITI NUKLEARNU BOMBU NA UKRAJINU! Ova vest potresla je SVET, a evo šta na nju kaže KREMLJ

Rusija ne namerava da koristi nuklearno oružje tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini, izjavio je danas zvaničnik ruskog diplomatskog resora Aleksej Zajcev.

„U više navrata smo morali da negiramo insinuacije o eventualnoj primeni nuklearnog oružja tokom specijalne vojne operacije. To su namerno izgovorene laži“, rekao je Zajcev na konferenciji za novinare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zamenik direktora Odeljenja za informacije i štampu Ministarstva inostranih poslova Rusijed istaka je da se Rusija strogo pridržava principa da „u nuklearnom ratu ne može biti pobednika i da on ne sme biti pokrenut“, preneo je Sputnjik.

RUSIJA MOŽE DA SE POBEDI, ALI JE NATO SPOR! Američki general otkrio TRI NAČINA za kraj rata u Ukrajini

Prošle godine je upravo Rusija uspela da ubedi SAD, a zatim i celokupnu nuklearnu petorku da potvrdi privrženost tom principu“, podsetio je Zajcev.

On je naveo da se NATO zalaže za što brži prekid borbenih dejstava u Ukrajini, ali da čini sve da se taj prekid ne dogodi.

„I dalje izaziva nedoumice dvolična politika zemalja NATO-a i Evropske unije, koje se na rečima zalažu za što brži prekid borbenih dejstava, a čine sve da to ne dozvole“, rekao je ruski zvaničnik.

Prema njegovim rečima, isporuke zapadnog naoružanja u Ukrajinu vrede milijarde dolara.

Zajcev je, takođe, naglasio da u svetlu vojne podrške koju Zapad pruža Kijevu, stagniraju rusko-ukrajinski pregovori o rešavanju krize.

„U tom svetlu je jasno to što Kijev i njegovi zapadni mentori nisu zainteresovani za mirno rešavanje krize. Rusko-ukrajinski pregovori su u stanju stagnacije“, naveo je Zajcev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter