Izvor: Happy BSC
06.05.2022 u 11:25
0

RUSIJA MOŽE DA SE POBEDI, ALI JE NATO SPOR! Američki general otkrio TRI NAČINA za kraj rata u Ukrajini

Bivši američki komandant, general-major u penziji Majk Repas, rekao je da međunarodna zajednica mora da pojača podršku Ukrajini kako bi mogla da dobije rat.

Repas pruža edukaciju i savetodavnu podršku ukrajinskoj vojsci po ugovoru sa vladom SAD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je prošlog meseca posetio Poljsku i Ukrajinu kako bi bolje rešio situaciju na terenu, a tom prilikom je rekao da je ukrajinski lanac snabdevanja vojnom opremom neefikasan i da je potrebna obučena vojska da istera Ruse iz Ukrajine.

PUTIN JE NAREDIO! AZOVSTAL MORA PASTI DO 9. MAJA! Rusija hoće Dan pobede da proslavi u velikom stilu i želi ovaj TROFEJ

On smatra da bi SAD i druge zapadne zemlje trebalo da okupe strateške snage od pet brigada i do 40.000 obučenih vojnika i da bi to u velikoj meri promenilo situaciju u Ukrajini.

„NATO je suviše spor“

On je u intervjuu za Si-En-En rekao da je tokom posete ratom zahvaćenom području otkrio da je Ukrajini i dalje potrebna velika pomoć.

„NATO je suviše spor. Dodatni problem je što nemamo uvid u to šta se dešava sa vojnom opremom nakon što stigne u Ukrajinu.Umesto snabdevanja vojne opreme profesionalne prirode, to je lično. Visoki zvaničnici određuju prioritete distribucije i koliko Mogao bih da primetim da ovi prioriteti nisu zasnovani na razumevanju stopa potrošnje, budućih operacija ili objektivnih podataka“, rekao je Repas.

Distribucija se zasniva na pozivu komandanta Brigade Ks ili Sektora I koji kaže da mu treba 27 projektila Javelin. Dakle, veoma je personalizovano, i to nije način na koji se vodi ratna logistika“, dodao je on.

Tri ishoda rata

Na pitanje da li bi rat u Ukrajini mogao da se predugo odlaže, on je rekao da postoje tri moguća scenarija u budućnosti: Rusija donosi odluke na bojnom polju u svoju korist, Ukrajina donosi odluke na bojnom polju u svoju korist ili zastoj.

„Dva od ova tri ishoda donose pobedu Rusiji jer bi, u slučaju zastoja, ona tvrdila pobedu na osnovu činjenica na terenu i nastavila svoju okupaciju na proširenoj teritoriji Ukrajine. To bi bila manja pobeda za polje Rusije, “ rekao je general.

Kako reaguje Zapad? Svi ​​razmišljaju samo o trenutnoj situaciji na ratištu i slanju vojne opreme. Ali ukrajinskoj vojsci su potrebne obučene vojne snage da isteraju Rusiju iz Ukrajine jer nema dovoljno opreme, oružanih snaga i obučenih vojnika, ali nema dovoljno opreme, oružanih snaga i obučenih vojnika“, rekao je on. “ dodao je on.

„Rusija će uvek imati više vojnih snaga, ne nužno boljih, već više vojnika. Kao što je Staljin jednom rekao – kvantitet ima svoj kvalitet. Pitanje je ko će koga prvi umoriti, a u jednom trenutku situacija bi se mogla preokrenuti u korist Rusije. I ja Mislim da su Ukrajini potrebne dodatne vojne snage“, rekao je Repas.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter