Izvor: Kurir
01.05.2024 u 11:57
0

PRELEP DOGAĐAJ DOBIO STRAVIČAN KRAJ: Ljudi ne mogu da stoje na nogama!

Više od 80 zvanica završilo je pravo sa svadbe u bolnici zbog teškog trovanja hranom!

Aranza Rodrigez prisustvovala je u subotu ceremoniji u meskičkom graadu Kuernavaki nakon čega je hitno prebačena u bolnicu Crvenog krsta gde se lečena od bakterijske infekcije. Rodrigez je za meksički list Proceso rekla da hrana poslužena oko 18 sati i da su prvi gosti počeli da se žale na bolove u stomaku i da povraćaju već oko 21 sat.

Rodrigez se prisetila da su za predjelo poslužene divlje pečurke sa kozjim sirom i paradajzom dok su glavno jelo bila pileća prsa punjena spanaćem i estragonom uz pire od slatkog krompira. Muškarcima je posluženo meso sa sosom od viskija za glavno jelo. Nije sigurna od koje hrane joj je tačno pozlilo, međutim, seća se da su divlje pečurke imale miris jake hemikalije.

Na snimcima se vidi kako bolničari i svatovi koji su ostali na nogama pružaju pomoć ljudima kojima je pozlilo. Na drugim snimcima vide se svatovi kako leže na bolničkim krevetima i primaju infuziju.

OVO JE POČETAK KRAJA: Ukrajinski ekspert priznao, Ruse sada NIŠTA NE MOŽE DA ZAUSTAVI

Mediji navode da se otrovalo oko 100 svatova.

 

Rodrigez je rekla da je bila nesvesna kad su je doneli u bolnicu. Mlada i mladoženja su prema njenim rečima pružali pomoć gostima kojima je pozlilo.

Nadzorna kamera, podsetimo, zabeležila je nedavno užasavajući trenutak kad je mlada upala u bazen na farmi u brazilskom gradu Limeiri na kojoj se održavala svadbena zabava i umrla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter