Izvor: Happy BSC
06.05.2022 u 12:53
0

EVROPSKA UNIJA JE UPRAVO PRIZNALA PORAZ OD PUTINA! Ova vest se kao MUNJA širi Briselom, u KREMLJU je slavlje

Evropska komisija (EK) je predložila izmene planiranog embarga na rusku naftu, u nastojanju da pridobije države članica koje su saopštile da „ne mogu da podrže taj predlog“, javlja Rojters, pozivajući se na tri neimenovana izvora iz Evropske unije.

Izmenjeni predlog, o kojem su na jutrošnjem sastanku razgovarali izaslanici zemalja članica EU, odnosi se na davanje više vremena Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj da se prilagode embargu i pružanje pomoći za unapređenje njihove naftne infrastrukture, rekli su izvori iz EU.

EVROPSKA UNIJA DONELA ZASTRAŠUJUĆU ODLUKU! Rusi će biti POTPUNO ZABRANJENI u EU, neće smeti ništa da urade?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izmene takođe uključuju produženje tranzicionog perioda transportnim službama EU na tri meseca pre stupanja na snagu zabrane za transport ruske nafte, umesto prvobitno predloženog roka od mesec dana, naveo je jedan od anonimnih izvora.

Prema izmenjenom predlogu, Mađarska i Slovačka će moći da kupuju rusku naftu koja se dostavlja naftovodima do kraja 2024, dok bi Češka mogla da nastavi kupovine do juna 2024, ukoliko ranije ne dobije naftu ceovodom iz južne Evrope, rekli su sagovornici Rojtersa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter