Izvor: Happy BSC
06.05.2022 u 14:56
0

KONAČNO JE SVE JASNO! Oglasio se Peskov i otkrio da li će PUTIN biti na PARADI u Moskvi

Dok mnogi spekulišu o zdravstvenom stanju predsednika Rusije Vladimira Putina, on čini sve da dokaže da je u dobroj formi, a svetu to planira da pokaže i učešćem na vojnoj paradi povodom Dana pobede u Moskvi 9. maja.

Kako je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, Putin će doći na paradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Predsednik Rusije će 9. maja održati govor na paradi i položiti venac na Spomenik neznanom junaku. Kao i uvek, to je tradicija, rekao je Peskov.

MISTERIJA PUTINOVOG KUVARA! KO JE ON? Nekada prodavao VIRŠLE, služio Vladimira na večeri sa Džordž Bušom, a sada finansijer VAGNERA (VIDEO)

Peskov je ranije saopštio da Rusija nije pozvala strane lidere na proslavu Dana pobede u Moskvi.

– Nismo pozvali nijednog stranog lidera na Dan pobede. Činjenica je da ovo nije datum godišnjice. Ovo je naš praznik, ovo je sveti praznik za celu Rusiju, za sve Ruse. Ali nismo pozvali strane lidere, rekao je Peskov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter