Izvor: alo
17.06.2024 u 20:26
2

PUTIN DAO POSLEDNJU ŠANSU ZAPADU: Stiže završni udarac

Putin je šahista, on zna koji je sledeći potez i koji nakon njega, rekao je bivši britanski diplomata Kruk

Novi mirovni predlog ruskog predsednika Vladimira Putina biće poslednja šansa za zapadne zemlje u Ukrajini, rekao je bivši britanski diplomata i bivši oficir MI6 Alaster Kruk u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom.

 „Putin je šahista“

– Gledao sam njegov nastup, mislim, toliko se kontroliše, toliko je siguran u sebe, da nemate ni najmanju sumnju da je to veoma pažljivo osmišljeno, i ne samo to, ali znate, Putin je šahista, on zna koji je sledeći potez i koji nakon njega, tako da mislim da je ovo, ako hoćete, poslednja šansa da Zapad dobije nešto manje-više prihvatljivo – rekao je on.

ZAPAD ŽELI SVETSKI SUKOB: Iz Kremlja upozoravaju Izjava Stoltenberga o nuklearnom naoružanju još jedna eskalacija tenzija

Prema rečima bivšeg diplomate, zapadne zemlje će verovatno odbiti da prihvate postavljene uslove. Istovremeno, nije isključio da bi usled toga moglo doći do veće eskalacije sukoba i promene taktike na bojnom polju, prenosi RIA.

Vladimir Putin je u petak na sastanku sa rukovodstvom Ministarstva spoljnih poslova rekao da će Rusija odmah prekinuti vatru i izjaviti spremnost za pregovore nakon što Kijev povuče trupe sa teritorije samoproglašene LNR , samoproglašene  DNR , kao i iz regiona Hersona i Zaporožja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUTIN DAO POSLEDNJU ŠANSU ZAPADU: Stiže završni udarac”

  1. Stoltenberg I slicni luzeri su sve samo ne ozbiljni,igraci.Ne videti sta,svojom gluposcu,moze da izazove,tragicno je ,pre svega, za Evropu.Ocito,on ne razume americke igre I koliki ce ceh platiti nas kontinent i planeta u celesti.Boze,smiluj se .Zavrsicu cuvenom „kletvom“.Ko zeli rat neka mu bude u kuci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter