Izvor: tanjug
03.09.2021 u 11:04
0

PUTIN ISTAKAO: Apsurd je nepostojanje mirovnog sporazume između Rusije i Japana

 Ruski predsednik Vladimir Putin smatra da je apsurd što ne postoji mirovni sporazum između Rusije i Japana, u trenutku kada su obe zemlje zainteresovane za normalizaciju odnosa i saradnje.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERNA KOREJA: Kim Džong naložio strožije mere protiv kovida

 – Smatramo da odsustvo takvog dokumenta u našim odnosima jeste apsurd. Tim pre što su Rusija i Japan u potpunosti zainteresovani za normalizaciju naših odnosa. Tu mislim na naše zajedničke strateške interese za razvoj saradnje – izjavio je Putin na plenarnoj sednici na Istočnom ekonomskom forumu. 

PROČITAJTE JOŠ: RUMUNIJA UVRSTILA SRBIJU NA „CRVENU LISTU“: Stupa na snagu od 5.septembra

 – Uvek smo govorili da je potrebno poštovati rezultate sadržane u međunarodnim dokumentima, rezultate Drugog svetskog rata. Nikada nismo odbili dijalog o mirovnom sporazum – poručio je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter