Izvor: Sputnik Srbija
19.07.2022 u 22:23
0

PUTIN O SIRIJI: Destruktivna politika Zapada doprinosi terorizmu i separatizmu! Sirijski narod da sam odredi svoj razvojni put bez spoljnog mešanja! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin tokom trilateralnog sastanka sa liderima Irana i Turske izjavio je da se nagomilalo mnogo pitanja o stabilizaciji situacije u Siriji.

Po njegovim rečima, u Siriji je primetno smanjen nivo nasilja i pokrenut je političko-diplomatski proces. Rusija polazi od principa suvereniteta i teritorijalnog integriteta Sirije. Putin je istakao da je neophodno da se stvore uslovi da sirijski narod odredi svoj razvojni put bez spoljnog mešanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ERDOGAN: Kurdska milicija uz stranu podršku preduzima korake da podeli Siriju!

Takođe je poručio da u Siriji zauvek treba završiti sa DAEŠ-om i drugim teroristima. Istovremeno je ukazao na destruktivnu politiku zapadnih zemalja na čelu sa SAD u Siriji. Po njegovim rečima, posebnu zabrinutost izaziva situacija na teritorijama koje nisu pod kontrolom sirijskih vlasti.

„Vidimo da sa tih područja dolaze realne pretnje u vidu kriminala, ekstremizma i separatizma. Tome u velikoj meri doprinosi destruktivna politika zapadnih država na čelu sa SAD“, rekao je ruski predsednik.

Putin je saopštio da bi sledeći samit u „astanskom formatu“ trebalo da se održi u Rusiji.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter