Izvor: TANJUG
19.07.2022 u 22:30
0

BAJDEN DOČEKAO OLENU ZELENSKU ISPRED BELE KUĆE: Supruga ukrajinskog predsednika obratiće se sutra američkom Kongresu

Američki predsednik Džozef Bajden i njegova supruga Džil Bajden dočekali su danas uz buket cveća, prvu damu Ukrajine Olenu Zelensku ispred Bele kuće.

Zelenska, supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, obratiće se sutra američkom Kongresu.

BAJDEN UVODI VANREDNO STANJE? Ako Senat ne reaguje, uradiću to sam!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle dočeka, dve prve dame i delegacije dve zemlje uputile su se prema Plavoj sali Bele kuće gde će biti održan sastanak.

AP navodi da su Bajdenovi dočekali Zelensku ispred Bele kuće i da su joj nakon što je izašla iz crnog SUV-a kojim se dovezla poklonili buket u kojem je bilo i suncokreta – koji se smatra ukrajinskim nacionalnim cvetom.

Britanska agencija podseća da je Džil Bajden u maju boravila u iznenadnoj poseti Ukrajini, gde je razgovarala sa Zelenskom i obišla školu u kojoj su bili smešteni raseljeni zbog ratnih sukoba.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter