Izvor: Tanjug
18.11.2020 u 18:24
0

PUTIN: Sa narodom se mora napraviti otvoren i iskren dijalog

Vlasti moraju da naprave otvoren i iskren dijalog sa ljudima po pitanju korona virusa, kako bi se sprečile glasine i nagađanja, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na onlajn sednici vlade.

– Danas, kao i uvek, potreban je otvoren i iskren dijalog sa narodom kako bismo odbacili glasine i nagađanja. Suština odluka koje se donose moraju biti objašnjene profesionalno, kompetentno i detaljno, na dnevnom nivou. Sve informacije moraju biti korisćene da se objasni ljudima šta da rade kako bi zaštitili sebe i svoje rođake i gde mogu da dobiju prvu pomoć – rekao je Putin.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd u vrhu, ali ni drugi ne zaostaju

NOVI KORONA PRESEK, CRN DAN U SRBIJI: Skoro 6.000 novozaraženih, 27 preminulih!

HITNO! Zaseda Krizni štab zbog drastičnog broja obolelih!

GRAĐANI SE SMRZAVAJU NA PREGLEDIMA: Stiže zima, da li će se po Srbiji podizati šatori ISPRED KOVID AMBULANTI?

Suštinski, Putin je dodao, bitno je da pacijenti koji prolaze ambulantno lečenje znaju sve ovo.

– Oni ne smeju biti ostavljeni sami u borbi protiv korone – dodao je predsednik Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter