Izvor: ALO
23.08.2024 u 07:57
0

PUTINOVA VAŽNA ODLUKA: Sledi odgovor za napad na Kursku oblast

Ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin doneo odluku o odgovoru na napad Oružanih snaga Ukrajine na Kursku oblast rekavši da će odgovorni biti strogo kažnjeni.

„Iskreno vam kažem da je predsednik (Rusije Vladimir Putin) doneo odluku, čvrsto sam uveren da će svi biti oštro kažnjeni za ono što se dogodilo u Kurskoj oblasti“, rekao je Antonov.

Oružane snage Ukrajine počele su 6. avgusta napad na Kursku oblast u Rusiji, a načelnik ruskog Generalštaba Valerij Gerasimov izjavio je da je ukrajinsko napredovanje u toj oblasti zaustavljeno.

ZAPADNI MEDIJI ODUŠEVLJENI RUSKIM DRONOVIMA U KURSKOJ OBLASTI: „Otporni na elektronske smetnje“

Putin je ranije izjavio da je kijevski režim napadom na Kursku oblast izveo veliku provokaciju i da gađa neselektivno, uključujući i civilne ciljeve.

Predsednik Rusije je naglasio da će, kako je naveo, „neprijatelj dobiti dostojan odgovor i da će svi ciljevi koji stoje pred Rusijom biti ostvareni“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter