Izvor: KURIR
12.06.2024 u 18:11
0

PUTINOVI BLISKI SARADNICI NAJOŠTRIJE PRETE AMERICI: „Možemo da pretvorimo SAD u NUKLEARNI PEPEO“

Na ruskoj državnoj televiziji se tokom emisije "Novi svet" diskutovalo o upotrebi nuklearnog oružja. Emisiju je vodila Marina Kim, zastupnica ruske Dume. Prvi gost emisije bio je Aleksander Dugin (62), uticajni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je voditeljki rekao da Rusija redefiniše svoje mesto u svetu.

„Naša zemlja ima samo jedan put, Rusija će ili biti velika ili neće više postojati. Rusija će ili biti velika ili je neće biti. Sve je na kocki“, rekao je Dugin. Program je presečen snimkom Putina na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu 7. juna gde je govorio o nuklearnoj doktrini zemlje.

„Rusija pažljivo prati što se događa u svetu. Pritom ne isključujemo unošenje nekih promena u doktrini. To je povezano i s testiranjem nuklearnog oružja“, kazao je tada ruski predsednik.

„Zapad je patološki bolesna civilizacija koja je u sukobu s ostatkom sveta“

Dugin je kazao voditeljki kako veruje da je Zapad patološki bolesna civilizacija koja je u sukobu s ostatkom sveta i koja je izvor problema.

„Da bismo se odbranili, a ne bili bespomoćni pred ovom manijakalnom civilizacijom, koja je agresivna, imperijalistička i kolonijalna, potrebno je nuklearno oružje“, naveo je.

Mnogi smatraju da je Dugin ključni arhitekta ruske invazije na Ukrajinu. Njegova kći, politička aktivistkinja Darija Dugina, ubijena je u napadu auto-bombom u avgustu 2022.

„Jako je važno šta je predsednik rekao o pobedi. Rusija nema šanse bez pobede nad agresijom hegemonije, nad globalnim liberalizmom. Ne radi se o primirju ili prekidu vatre, već o pobedi“, kazao je Dugin.

„Mi smo jedini koji možemo da pretvorimo Ameriku u radioaktivni nuklearni pepeo“

49 MRTVIH U POŽARU KOJI JE BUKNUO U ZGRADI! Jezive scene snimljene u stambenom bloku u Kuvajtu

 

Kimova je razgovarala i s Mihailom Kovalčukom, fizičarem i članom elitne grupe bliske Putinu. Kovalčuk je rekao kako veruje da je nuklearno oružje najvažnija stvar na ovom svetu.

„Zapad se ne boji Kine jer smo mi jedini koji možemo da pretvorimo Ameriku u radioaktivni nuklearni pepeo“, rekao je Kovalčuk.

Podsećanja radi, američka administracija je nedavno dala dopuštenje Ukrajini da za napade na rusku teritoriju koristi američko oružje pod uslovom da gađa samo mete u blizini granice kod Harkova. Ukrajina nakon ove odluke može da koristiti artiljeriju Himars, koje joj je isporučila SAD, za napade na ruske vojnike i zapovedne centre u Rusiji, ali i dalje ne sme upotrebljavati američke sisteme dugog dometa kao što je ATACAMS.

Odluku su podržale i neke druge članice NATO-a. Putin je već više puta naglasio da je Rusija spremna da upotrebi nuklearno oružje za odbranu svog teritorijalnog integriteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter