Izvor: alo
13.02.2024 u 10:38
1

AMERIKANCI NE RAZUMEJU: Bokser voli Putina kao oca, učinio ovo zbog njega

Hit priča nam stiže iz Rusije.

Zbog rata u Ukrajini „zapadni svet“ je uveo sankcije Rusiji, ali to neke sportiste nije sprečilo da učine nešto neuobičajeno. Tako je Kevin Džonson, američki bokser, dobio rusko državljanstvo. I ne samo to, već je otkrio i da je poštovalac lika i dela predsednika te zemlje, Vladimira Putina.

Samim tim, on je zanimljiv sagovornik za ruske medije, a u izjavi za RIA Novosti je rekao da bi voleo da se rukuje sa Putinom, da s njim odigra partiju šaha, da zajedno sviraju klavir, kao i da mu se lično zahvali za to što je dobio ruski pasoš.

 

ĐOKOVIĆ OVO MORA DA ZNA: Karlos Alkaraz da sruši najveći Noletov san

 

 

 

 

Štaviše, njegova odluka da promeni ime u Kevin Vladimirovič je poprilično urnebesna:

– Kao kompliment predsedniku Vladimiru Putinu, odlučio sam da promenim ime. Sada ću se zvati Kevin Vladimirovič, u Putinovu čast. Sada sam, bez šale, 100 odsto Rus

Takođe, istakao je da voli pesmu „Ja sam Rus“, kao i to da će na sledećim izborima da glasa za Vladimira Putina.

Kevin Džonson će u ringu kao Rus prvi put da bude već 16. februara, kada će se boriti protiv Irca Šona Tarnera. U svojoj karijeri je imao 36 pobeda, od kojih 19 nokautom, uz 21 poraz i dva remija.

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMERIKANCI NE RAZUMEJU: Bokser voli Putina kao oca, učinio ovo zbog njega”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter