Izvor: bsc happy
13.02.2024 u 10:38
0

NAJNOVIJE INFORMACIJE O PASPALJU: Evo u kakvom je stanju legendarni košarkaš

Popularni Palja se nije osećao dobro zbog čega je hitno hospitalizovan

Žarko Paspalj je u utorak hospitalizovan zbog aritmije srca, a kako su domaći mediji objavili, situacija nije bila nimalo naivna, te je hitno operisan. Srećom, kako saznaje „Informer“, legendarni košarkaš se oseća dobro i u stabilnom je stanju.

– Ispostavilo se da ima aritmiju i to može da bude opasno ako se ne reši, ali operacija sama po sebi nije mnogo komplikovana. On je sve vreme bio svestan. Zahvat je bezbolan. Kroz ruku se ka srcu uvuče sonda i tako se radi. Paspalj je naravno zadržan u bolnici, da se isprati kako teče oporavak – piše u „Informeru“.

Popularni Palja je planirao da otputuje u Atinu gde je trebalo da primi nagrad prestižne „Gazete“ za životno delo, ali ga je spomenuti zdravstveni problem sprečio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter