Izvor: alo
18.04.2024 u 19:30
5

AMERIKA PLAŠI SVET PUTIN SE NEĆE ZAUSTAVITI: Sledeća meta je…“

Predsedavajući američkog Predstavničkog doma Majk Džonson je govoreći o davanju podrške Kongresu Ukrajine naglasio kako bi mogao da nastavi dalje ukoliko se rat u Ukrajini ne zaustavi

ŠOKANTNE TVRDNJE AMERIČKOG OBAVEŠTAJCA: „Svi umiru, gine celokupno ljudstvo UKRAJINE, SAD su izvestile o iznenadnom povlačenju ukrajinskih oružanih

Upitan zašto je bio spreman da izgubi posao nastavljajući dalje sa svojim planom pomoći Ukrajini, Tajvanu i Izraelu Džonson je odgovorio:

„Moja filozofija je da činiš pravu stvar. Kad bih operisao zbog straha od predloga za napuštanje, nikada ne bih mogao da radim svoj posao“, rekao je Džonson.

Dodao je kako bi mogao odlučiti da učini nešto što je drugačije, ali „da radi ono što veruje da je ispravna stvar“.

„Mislim da će Vladimir Putin nastaviti marširati Evropom ako mu se dopusti. Mislim da bi sledeći mogao biti Balkan. Da bi se mogao obračunati sa Poljskom ili nekim od naših NATO saveznika“, poručio je Džonson.

Na kraju je rekao kako bi radije u rat slao metke nego „američke momke“.

„Da budem otvoren, radije bih poslao metke u Ukrajinu nego američke momke. Moj sin će ove jeseni krenuti u Pomorsku akademiju. Ovo je za mene vežbanje, kao i za mnoge američke porodice“, istakao je Džonson.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “AMERIKA PLAŠI SVET PUTIN SE NEĆE ZAUSTAVITI: Sledeća meta je…“”

  1. To što si izjavio je prava istina Amerike..
    Upravo i saljete I metke I granate I avione I dronove I tenkove…..ma sve …ALI DA TUĐI SINOVI GINU ..I DA TUĐE ZEMLJE SE UNIŠTAVAJU…..
    NEMA RATA OD DRUGOG SVJETSKOG KOJI VI IZ AMERIKE NISTE IZAZVALI..
    ALI NIČIJA NIJE DO ZORE SIJALA…

    0
    0
    Odgovori
  2. Lažovčino ratnohuškaćka i zločinačka.Pozlatile se ruke onome ko te zaustavi na ovaj ili onaj način, jer svet postaje bolje mesto za život bez takvih kao što su ti.
    Borise, da te zmija ujede, na mestu bi ostala mrtva, jer bi se od tvoje pogane krvi otrovala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter