Izvor: Tanjug
31.07.2022 u 20:30
0

RAZORNE POPLAVE U KENTAKIJU: Broj mrtvih popeo se na 26, 37 osoba se vode kao nestali, meteorolozi očekuju nove padavine!

Broj nastradalih u poplavama u Kentakiju u SAD popeo se na 26, a nekoliko desetina ljudi se i dalje vode kao nestali.

Guverner Kentakija Endi Bešir rekao je za En-Bi-Si da će broj verovatno značajno porasti i da bi mogle da prođu nedelje dok se ne pronađu sve žrtve, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema podacima Federalne agencije za vanredne situacije, čak 37 osoba se vode kao nestale.

Povrh toga, moguće su nove poplave u delovima Apalačkih planina danas i sutra jer se oočekuju nove padavine, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SAD Poginulo sedam osoba od kojih je petoro dece!

Padavine od 2,5 centimetra do 5,0 centimetra na sat moguće su u nekim od istih oblasti koje su prošle sedmice bile poplavljene.

Za ugrožene od poplava u Kentakiju obezbeđeno je 10-ak skloništa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter