Izvor: Sputnik Srbija
23.09.2022 u 09:46
0

ROGOV: Eksplozija u Melitopolju je teroristički napad!

Eksplozija koja je jutros odjeknula u Melitopolju je teroristički napad. Eksplozivna naprava je aktivirana u blizini privatne kuće, saopštio je predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

„Izvršen je novi teroristički napad režima Zelenskog. Pored privatne kuće je aktivirana eksplozivna naprava. Ona je izbačena iz automobila, žrtava nema. Oštećena je ograda i razbijeni su prozori na kući. Policiji su predati podaci o automobilu za kojim se sada traga“, rekao je Rogov za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U DNR, LNR, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti počinju referedumi o ulasku u sastav Rusije!

Prema njegovim rečima, iza terorističkog napada stoje ukrajinske specijalne službe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter