Izvor: Tanjug
28.07.2021 u 21:50
0

RUSIJA I SAD BEZ DOGOVORA: Nećemo isporučivati ruske državljane!

Rusija i SAD nisu postigle dogovor o isporučivanju građana koji su povezani sa sajberkriminalom, izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

„Ne isporučujemo ruske državljane. Ovo je jasan stav kojeg se držimo. Što se tiče isporučivanja tuđih državljana, nemamo sporazum sa SAD ni o tome. Nema takve prakse, naravno. Treba da se prvo pozabavimo povratkom naših državljana koji služe kazne posle nezakonitih presuda“, izjavio je Rjabkov.

VAŽNO:

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA IZ SKOPLJA: Mini Šengen dobija novo ime, predsednik najavio potpisivanje tri važna sporazuma!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA !Uvodi se treća doza

ZAPLENA NA KELEBIJI! Srbina iz Beča zaustavili carinici, kad su otvorili gepek ostali u neverici (GALERIJA)

MINISTARKA DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ ISTAKLA: Odluke ćemo donositi u zavisnosti od aktuelne epidemiološke situacije!

„Ne isporučujemo ruske državljane. Ovo je jasan stav kojeg se držimo. Što se tiče isporučivanja tuđih državljana, nemamo sporazum sa SAD ni o tome. Nema takve prakse, naravno. Treba da se prvo pozabavimo povratkom naših državljana koji služe kazne posle nezakonitih presuda“, izjavio je Rjabkov, a preneo TAS S.

Prema njegovim rečima, da su SAD „želele da razjasne situaciju“ i da su bile spremne na obostrano poštovanje i konstruktivnost, mogao je da se koristi sporazum Rusije i SAD o Zajedničkoj pomoći po kriminalnim pitanjima, iz 1999. godine.

„Potrebni su nam regularni zahtevi i regularne metode procesuiranja ovih informacija, umesto objavljivanja laži u medijima koje privlače mnogo pažnje“, dodao je Rjabkov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter