Izvor: Tanjug
21.04.2022 u 08:07
0

RUSIJA MORA DA BUDE PROGLAŠENA ZA SPONZORA TERORIZMA: Zelenski poručio da će nove sankcije biti „bolne za rusku vojnu mašinu“ (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je noćas u novom video obraćanju da Ruska Federacija mora da bude proglašena za državu koja sponzoriše terorizam, a njene oružane snage za terorističku organizaciju.

ZAHAROVA TVRDI DA JE ZAPAD OBUČAVAO MILITANTE „AZOVA“: Civile drže kao taoce, koriste ih kao „živi štit“

Prema njegovim rečima, Kijev radi i na tome da „demokratski svet“ odgovori sankcijama svim ruskim zvaničnicima koji podržavaju, kako je rekao, „ovaj sramni rat“, prenosi Ukrinform.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Primetio je da će šesti paket sankcija koji priprema Evropska unija biti „zaista bolan za rusku vojnu mašinu i rusku državu u celini“.

– U svim pregovorima, naglašavam da sankcije nisu neophodne same po seve, već kao praktično oružje kojim bi se Rusija motivisala da teži miru – dodao je Zelenski.

Ocenio je i da su partneri Ukrajine počeli da bolje razumeju potrebe te zemlje.

– Drago mi je što mogu da kažem, sa opreznim optimizmom, da su partneri Ukrajine počeli bolje da razumeju naše potrebe. Razumeju šta nam tačno treba i kada nam treba, A treba nam hitno jer Rusija pokušava da intenzivira napade – rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter