Izvor: Happy BSC
13.04.2022 u 12:51
0

RUSIJA NAS UBIJA FOSFORNIM BOMBAMA! Ukrajina je objavila zastrašujuće vesti, u Kijevu besne zbog ovoga ZLOČINA

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je u obraćanju estonskom parlamentu izneo tvrdnju da Rusija koristi zabranjene fosforne bombe u Ukrajini i optužio Moskvu za taktiku terorizma protiv civila.

PROCURELE SU ZABRANJENE FOTOGRAFIJE! ZELENSKI JE POSTAO PREDMET ISMEVANJA! Svi gledaju predsednika Ukrajine i smeju mu se (FOTO)

Zelenski je naveo da je potrebno pronaći instrumente za vršenje pritiska na Rusiju da prestane sa nasilnom deportacijom Ukrajinaca i tom smislu pozvao na nastavak sankcija, uz ocenu da su one jedini način da se Rusija natera da pristane na mir, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski predsednik nije pružio dokaze za svoje tvrdnje, a britanska agencija navodi da u ovom trenutku nije mogla nezavisno da proveri njegove informacije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter