Izvor: Kurir.rs
16.11.2023 u 20:58
0

RUSIJA SPREMA PARALIŠUĆU OSVETU OD KOJE OTPADAJU UŠI? Potez ove NATO članice neće proći bez odgovora

Najavljena je mera odgovora na zatvaranje kontrolnog punkta od strane Finske.

RUSIJA IZDALA POSLEDNJE UPOZORENJE, MIŠEVI PRAVAC U – RUPU? Evo šta će biti sa razarajućim BIOLOŠKIM ORUŽJEM

Odluka finske vlade da zatvori četiri kontrolna punkta na najprometnijoj deonici granice ne može a da ne izazove zabrinutost, a mere reagovanja ruske strane biće razrađene, rečeno je za RIA Novosti u Ambasadi Rusije u Helsinkiju.

„Odluka finske vlade da zatvori četiri kontrolna punkta na najprometnijoj deonici granice ne može a da ne izazove zabrinutost. Čekamo pojašnjenje finskog Ministarstva spoljnih poslova u vezi sa praktičnim aspektima sprovođenja ove odluke. Mere odgovora ruske strane biće razrađeni, uključujući i na osnovu ovih informacija“, navodi se u saopštenju diplomatskih misija.

Кabinet ministara Finske, zbog pogoršanja situacije sa migracijama na granici sa Rusijom, odlučio je da od 18. novembra do 18. februara 2024. godine potpuno zatvori granične punktove na jugoistoku zemlje – one najbliže Sankt Peterburgu.

Udaljenost do operativnog kontrolnog punkta na granici sa Rusijom od glavnog grada Finske od 18. novembra biće oko 800 kilometara. Svi preostali kontrolni punktovi sa Rusijom nalaze se na severu Finske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter