Izvor: Novosti
12.11.2022 u 07:57
0

RUSIJA ZABRANILA ULAZAK ZA 200 AMERIČKIH DRŽAVLJANA: Evo ko se sve nalazi na njihovoj „crnoj listi“

Rusija je uvela sankcije protiv 200 američkih državljana, uključujući sestru i dvojicu braće američkog predsednika Džozefa Bajdena, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

– Na osnovu reciprociteta uvodi se zabrana ulaska u Rusiju za 200 američkih državljana, kao odgovor na to što administracija američkog predsednika Džoa Bajdena stalno uvodi nove personalne sankcije ne samo protiv ruskih zvaničnika, predstavnika poslovnih krugova i javnosti, kulturnih delatnika, nego i onih koji su iz ovih ili onih razloga nepodobni Vašingtonu – saopštilo je rusko Ministarstvo.

UKLONJENA PRETNJA TERORISTIČKIH NAPADA? Rusi tvrde da su pronašli sakriveno oružje kojim su planirani teroristički napadi na području LNR!

Na „crnoj listi“ Rusije našli su se, između ostalih, sestra i braća američkog predsednika – Valeri Bajden Ovens, Džejms Bajden i Frensis Bajden, kao i portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer, suprug predsednice Predstavničkog doma američkog Kongresa Pol Pelosi, zatim ministri zdravlja i poljoprivrede SAD Havijer Besera i Tomas Vilsak, kao i ministarka unutrašnjih poslova SAD Debra Holan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na novoj ruskoj sankcionoj listi uključeni su i predstavnici vlasti u SAD i zakonodavci, kao i njihovi bliski rođaci, zatim šefovi kompanija i preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, stručnjaci i lobisti „koji su umešani u raspirivanje rusofobske kampanje i podršku kijevskog režima“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter