Izvor: Blic.rs
19.11.2020 u 12:29
0

RUSIJA ZABRINUTA ZBOG PUTINA! Moćnik nije mogao da prestane da kašlje, nastala je panika (FOTO)

Kremlj je bio primoran da porekne da je Vladimir Putin u sredu imao zdravstvenih problema nakon što je imao napad kašlja tokom sastanka vlade koji je prikazan na televiziji.

Ruski predsednik (68) se mučio da završi rečenicu dok je razgovarao sa najvišim zvaničnicima o „akutnim finansijskim problemima“ izazvanim pandemijom kovid-19.

Video je kasnije montiran tako da je Putinovo kašljanje izgledalo manje ozbiljno u verziji koju je objavila njegova kancelarija.

Državna novinska agencija pitala je Kremlj za Putinovo zdravlje i rečeno joj je da je „apsolutno normalno“.

– Predsednik se izvinio i nastavio sastanak gotovo bez pauze – rekla je agencija.

Putin je video-pozivom razgovarao sa svojim ministrom finansija Antonom Siluanovim i drugim visokim zvaničnicima kada je napad kašlja počeo.

Rekao je „Oprostite“ i više puta je desnom rukom pokrivao usta dok se trudio da nastavi dalje sa sastankom.

Na snimku koji je kasnije montiran, Putinovog kašlja gotovo da nema.

NAJVAŽNIJE DANAS

VLADIKA ŠARIĆ ZABRINUT: Stanje patrijarha Irineja POGORŠANO NOĆAS, došlo je do komplikacija

PLJUŠTE KAZNE ZA SLAVE I ŽURKE SA VIŠE OD 5 LJUDI: Po novom zakonu domaćinu preti kazna od 150.000 dinara

MNOGI TVRDE DA JE AUTOBUS „KORONA BOMBA“: Putnici kašlju i kijaju jedni drugima nad glavom

DR PELEMIŠ: Ako ne bude efekta mera već danas ili sutra, moramo ODMAH DA POOŠTRIMO MERE

OBAVEZNO GA KORISTITE! Ovaj mineral tera viruse i – KORONU!

STIGLA POMOĆ! RUSKE DOKTORKE DOŠLE ZBOG PATRIJARHA IRINEJA: Pomažu timu srpskih lekara da leče poglavara SPC

Mnogi gledaoci su se zabrinuli da se nije možda i Putin zarazio korona virusom.

Radio Majak, koji je emitovao originalni prenos, izvestio je: „Putinove glasne žice su popustile dok je davao instrukcije vladi da se bori protiv kovid-19“.

Za razliku od svetskih lidera poput Borisa Džonsona i Donalda Trampa, veruje se da se Putin nije do sada zarazio koronom.

Uprkos tome što Rusija ima na raspolaganju dve vakcine, za koje tvrde da su efikasne – jednu je testirala na sebi njegova ćerka Katerina (34) – veruje se da on nije primio cepivo.

Poslednjih meseci ostao je u velikoj meri izolovan nakon strahovanja u aprilu kada je stupio u kontakt sa zaraženim lekarima u moskovskoj klinici.

U Rusiji je inače broj slučajeva obolelih od korona virusa premašio dva miliona, a preminulo je 463 preminulih od Kovid-19, dok je obolelih 23.610.

Ovo je najveći broj preminulih od početka pandemije, a ukupno je preminulo 34.850 osoba, saopštio je danas krizni štab.

Prema izvorima kriznog štaba, trenutna smrtnost od korona virusa je ostala na 1.73 procenata, a finalna se može odrediti kada se završi pandemija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter