Izvor: Sputnjik
10.09.2022 u 14:49
0

RUSKA AVIJACIJA LIKVIDIRALA DO 300 UKRAJINSKIH VOJNIKA: Oboreno 13 bespilotnih letelica

Ruska avijacija je u Harkovskoj oblasti i DNR pomoću oružja velike preciznosti likvidirala do 300 ukrajinskih vojnika, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

GANČEV ZAMOLIO STANOVNIŠTVO HARKOVSKE OBLASTI DA NAPUSTE ZONE BORBENIH DEJSTAVA: Ukrajinske snage sve više pokušavaju da unište gradove i sela!

Kako je precizirano, uništen je štab pete brigade ukrajinske Nacionalne garde, privremeni položaji jedinica ukrajinske neonacističke formacije „Kraken“ u području Balakleje i Čugujeva u Harkovskoj oblasti, kao i komandno mesto 54. mehanizovane brigade u području mesta Raj Aleksandrovka u DNR. Tom prilikom je likvidirano do 300 ukrajinskih vojnika i do 15 jedinica vojne tehnike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U toku proteklog dana uništeno je sedam komandnih mesta ukrajinske vojske u DNR i Nikolajevskoj oblasti, kao i 48 artiljerijskih jedinica, ljudstvo i vojna tehnika u 178 rejona.

Ruska vojska je uništila šest skladišta naoružanja i municije ukrajinskih snaga u DNR, Dnjepropetrovskoj i Zaporoškoj oblasti, kao i radar za otkrivanje i praćenje vazdušnih meta. U području mesta Novosjolovka Prva u DNR uništena je američka haubica M777 kalibra 155 milimetara.

Ruska PVO je u području Nove Kahovke u Hersonskoj oblasti presrela pet granata ispaljenih iz američkog višecevnog raketnog bacača „Himars“. Oboreno je 13 ukrajinskih bespilotnih letelica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter