Izvor: Kurir.rs/Skaj njuz
05.10.2022 u 17:13
0

RUSKI FRONT JE POČEO DA SE URUŠAVA: Ugledni stručnjak: „Ukrajina je već postigla svoj primarni politički cilj!“

Naučni saradni sradnik na Royal United Services Institute Ed Arnold govorio je za Skaj njuz o situaciji na terenu u Ukrajini.

NAKON IZJAVE KADIROVA SVI SE PITAJU: Šta je taktičko nuklearno oružje – i da li bi ono moglo da se upotrebi u Ukrajini?

On je rekao da je Ukrajina već postigla svoj „primarni politički cilj“, da „pokaže Zapadu da može da povrati teritoriju – i da za to koristi sisteme naoružanja koje joj je obezbeđeno“.

– Sada se vojska kreće ka više vojnih ciljeva. Prvi je, da oslobodi gradove, što je više moguće, pre nego što nastupi zima. Ali i da se uveri da je sva teritorija koju drži Rusija u dometu sistema naoružanja većeg dometa, kako bi oni dodatno degradirali Ruse – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da su Ukrajinci oslobodili osam gradova oko Hersona na jugu u poslednjih „24 do 48 sati“.

– U stvari, ruski front je počeo da se urušava. Kada se vojske ovako sruše, potrebni su im veoma dobri komandanti da okupe trupe, što Rusi trenutno jednostavno nemaju – objasnio je on.

On je dodao da takođe ruska vojska na jugu „nema dobre odbrambene pozicije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter