Izvor: Tanjug
20.11.2020 u 10:24
0

SMRTNOST RASTE: Nije se usporilo širenje virusa, od početka pandemije zaraženo 1,3 miliona ljudi!

U Italiji je više od 36.000 novozaraženih od kovida-19, što je za dve hiljade više nego predhodnog dana.

Ukupno, od početkla pandemije koronaviorusa, u Italiji je zarazeno milion i 300 hiljada osoba.

Prema podacima Ministarstva za zdravstvo, od zaraze su preminule, u jednom danu, 653 osobe, pa je ukupan broj žrtava kovida-19 od početka pandemije do sada gotovo 48.000.

Prema rečima direktora nezavisne fondacije Gimbe Nino Kartobela, koja analizira i redovno objavljuje epidemiološke podatke, procenat smrtnosti od koronavirusa je u protekloj sedmici porastao za 41 odsto i verovatno će i dalje rasti.

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

TUGA DO NEBA: PATRIJARH SRPSKI IRINEJ preminuo u vojnoj bolnici od posledica kovida u 91. godini

OGLASILA SE SPC POVODOM SMRTI PATRIJARHA IRINEJA: Upokojio se tačno u 7.07h jutros, večan mu spomen i carstvo nebesko

„TAKVI KAO VI NIKADA NE ODLAZE“ Predsednik Vučić se oglasio povodom smrti patrijarha Irineja (FOTO)

Patrijarh Irinej bi trebalo da bude sahranjen u centru Beograda i biće PRVI POGLAVAR koji počiva na tom mestu

SINOD PREUZIMA DUŽNOSTI PATRIJARHA Ovako će se birati 46. poglavar SPC

Za razliku od procena državnih institucija Kartobela, tvrdi da se širenje koronavirusa nije usporilo i uporedio je mehanizam širenja zaraze sa automobilom koji ubrza na delu ceste, a zatim nastavi da vozi velikom brziniom.

U Napulju, centru južne regije Kampanja, gde je već nekoliko sedmica situacija kritična, u poslednih sedam dana potražnja za bocama sa kiseonikom je porasla za 400 odsto, javlja agencija.

U severnoj autonomnoj obalsti Alto Adiđe jutros je počelo masovno testiranje stanovništva.

Lokalne vlasti nameravaju da u naredna tri dana testiraju oko 300 hiljada stanovnika da bi otkrili asimptomatične slučajeve zaraze i tako poredupredili dalje širenje koronavirusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter