Izvor: tanjug
19.08.2021 u 22:45
0

ŠPANIJA: Najmanje dvoje migranata se utopilo, a 37 se vodi kao nestalo kod Kanarskih ostrva!

Najmanje dvoje migranata se utopilo, a 37 ih se vodi kao nestalo, nakon što je čamac u kojem su bile desetine ljudi potonuo u blizini španskih Knarskih ostrva.

Španska pomorska služba spasavanja pronašla jednu preživelu ženu staru oko 30 godina i dva tela, nakon što ih je teretni brod uočio oko 220 kilometara od obale, prenose mediji.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Bukti vatra u bloku 45!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ U EMISIJI “ POSLE RUČKA“: Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali da brane svetinje i da dokažu šta je istina!

Žena je spasiocima rekla da je u čamcu bilo 40 migranata, ali je pomorska služba saopštila da u blizini mesta nesreće nema preživelih.

Više od 7.500 migranata je do sada ove godine kernulo na opasan put iz Zapadne Afrike do Kanarskih ostrva, što je više nego duplo u odnosu na isti period prošle godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter