Izvor: Tanjug
17.06.2020 u 15:01
0

SPECIJALNI TUNEL ZA PUTINA Ovako se predsednik Rusije štiti od korone (VIDEO)

Portparol ruskog predsednika Dimitrij Peskov je za medije potvrdio da su u Kremlju i u Putinovoj rezidenciji u Novo-Ogarjovu postavljeni posebni dezinfekcioni tuneli kroz koje moraju da prođu svi koji mu dolaze u posetu.

OVO MORATE PROČITATI

HOROR U NEMAČKOJ! Srpkinja sedam dana ležala mrtva u stanu!

DAČIĆ O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: Plima inicijativa, oseka predloga

OBRAČUN MIGRANATA U CENTRU BEOGRADA: Radili noževi, dvoje povređeno

UŽIVO! TEROR U BUDVI! Nova hapšenja, predsednik opštine u pritvoru, SAJ nastavlja akciju (FOTO, VIDEO)

Dezinfekcioni tuneli su postavljeni na vrhuncu epidemije u zemlji, u cilju zaštite zdravlja predsednika Putina zbog aktuelne situacije u vezi sa korona virusom, rekao je Peskov. On je dodao da je rezidencija u Novo-Ogarjovu postalo glavno mesto za rad ruskog predsednika u poslednjim mesecima, pored Kremlja.

OVO MORATE ZNATI

SINIŠA MALI PORUČIO: Na ovim izborima je njih 20 protiv Vučića

MINISTAR HRABRI MALE MATURANTE: Za sve će biti dovoljno mesta u srednjim školama

MILAN KUPUJE NA MARAKANI Zvezdin biser ide u Italiju!

Neke restriktivne mere u Rusiji su i dalje na snazi, mada su mnoge od njih već ublažene, rekao je Peskov i istakao da su dodatne mere opreza u potpunosti razumljive i opravdane kada je u pitanju predsednik države.

U posebnom tunelu, koji je napravila ruska kompanija iz Penzija, dezinficijens se u finom oblaku raspršuje po osobama koje prolaze kroz njega, a sistem se pokreće automatski zahvaljajući senzorima pokreta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter