Izvor: Telegraf
09.09.2021 u 11:12
0

SRUŠILA SE ZGRADA U EGIPTU, NASTRADALE TRI OSOBE: Spasioci i dalje tragaju za nestalima!

Spasilačke ekipe tragaju za mogućim žrtvama ispod ruševina četvorospratnice, koja se srušila kasno sinoć.

Najmanje tri osobe su poginule kada se srušila stambena zgrada u gradu Šubra el Kejma, nedaleko od Kaira, javljaju danas  mediji.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJI POGIBIJE RUSKOG MINISTRA: Spašavao režisera, Putin mu dodelio titulu heroja!

Među stradalima ima advokata, koji su radili u advokatskoj kancelariji u zgradi koju je jedan od njih posedovao, naveo je ogranak advokatske komore u guvernoratu Egipta Kaljubiji.

Agencija MENA navodi da je policija ogradila mesto gde je došlo do urušavanja zgrade i evakuisala stanare susedne zgrade iz bezbednosnih razloga, prenosi AP.

PROČITAJTE JOŠHAOS NA AERODROMU NA FLORIDI: Žena iz Čikaga uhapšena jer je izmislila pretnju bombom pošto je zakasnila na let!

Za sada nije poznato šta je uzrok urušavanja zgade.

MENA navodi da prvi rezultati istrage tužioca pokazuju da je zgrada bila stara, ali se ne precizira koliko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter