Izvor: tanjug
17.08.2021 u 11:55
0

SRUŠIO SE „ILJUŠIN“: Prototip aviona srušio se u Podmoskovlju, poginula posada

 Prototip ruskog vojnog transportnog aviona Il-112V srušio se nedaleko od aerodroma Kubinka u Podmoskovlju, a posada je poginula, javljaju danas ruske agencije.

Avion se srušio tokom trenažnog leta, prilikom pripreme za sletanje. Prema prvim informacijama, posada je poginula, navodi SE da su u avionu bila tri člana posade.

VAŽNO:

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OBJASNIO KAKO DO NOVČANE POMOĆI: Osnovcima tableti, a roditeljima novac na računima – EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

VUČIĆ OTVARA NOVU SPORTSKU HALU! Predsednik danas u Užicu, Bajinoj Bašti i Mećavniku!

MIONICA: Stigli prvi rezervoari sa PIJAĆOM VODOM

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17.AVGUST: Dugo očekivano OSVEŽENJE!

Posebna komisija ispitaće uzroke nesreće.

Il-112V je ruska laki transportni avion nove generacije koji proizvodi fabrika u Voronježu, a dizajniran je da zameni An-24 i An-26.

PROČITAJTE JOŠ:

IMUNIZACIJA U SRBIJI: TREĆA DOZA OD DANAS! Građanima SMS i mejl sa instrukcijama

NESREĆA KOD OBRENOVCA: Sudar kombija i autobusa – ima povređenih!

TRESLO SE U HRVATSKOJ: DVA zemljotresa pogodila Petrinje!

Namenjen je za transport vojnog osoblja, naoružanja, lake opreme i drugog tereta maksimalne težine do pet tona. Prvi let avion je imao 2019. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter