Izvor: tanjug
17.08.2021 u 11:48
0

RUMUNIJA: Otkriveno 20 migranata iz Avganistana i Nepala

Rumunska pogranična policija saopštila je danas da je otkriveno skoro 20 migranata iz Avganistana i Nepala u poslednja 24 sata dok su pokušavali ilegalno da napuste Rumuniju preko okruga Arad i Bihor, skriveni u teretnim kamionima koji odlaze za šengensko područje.

Prema saopštenju za javnost koje je u utorak poslala Granična policija Arada, migranti su otkriveni na graničnim prelazima Varsand, Nadlak II i Borš. 

VAŽNO:

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OBJASNIO KAKO DO NOVČANE POMOĆI: Osnovcima tableti, a roditeljima novac na računima – EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

VUČIĆ OTVARA NOVU SPORTSKU HALU! Predsednik danas u Užicu, Bajinoj Bašti i Mećavniku!

MIONICA: Stigli prvi rezervoari sa PIJAĆOM VODOM

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17.AVGUST: Dugo očekivano OSVEŽENJE!

Na graničnom prelazu Nadlak II, gde su službenici granične policije izvršili detaljne provere dva kamiona, kojim su upravljali Belorus i Bugarin, pronađeno je 11 migranata iz Avganistana i Nepala, starosti između 15 i 31 godinu, tražilaca azila u Rumuniji.

-Prema dokumentima koji prate robu, vozači su prevozili metalne police i aluminijumske proizvode za kompanije iz Nemačke i Poljske -navodi granična policija Arada.

U Varsandu, u teretnom vozilu kojim je upravljao bugarski državljanin, prevozeći delove automobila za Francusku, pronađena su tri Avganistanca, starosti između 15 i 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

IMUNIZACIJA U SRBIJI: TREĆA DOZA OD DANAS! Građanima SMS i mejl sa instrukcijama

NESREĆA KOD OBRENOVCA: Sudar kombija i autobusa – ima povređenih!

TRESLO SE U HRVATSKOJ: DVA zemljotresa pogodila Petrinje!

Granični policajci u Boršu pronašli su četvoricu mladih Avganistanaca u kamionu kojim je upravljao bugarski državljanin i prevozio metalne delove za Poljsku.

Migranti su starosti između 11 i 22 godine.

U svim slucajevima, granični policajci sprovode istragu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter