Izvor: kurir
07.06.2024 u 11:16
1

ŠTA JE DODIK POKUŠAO DA URADI PUTINU, RUS SE ZBUNIO NAČISTO: Kamere sve snimile

Pomalo smešna situacija dogodila se pre sastanka Milorada Dodika sa ruskim liderom

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se juče u Sankt Peterburgu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, sa kojim je razgovarao o situaciji u BiH i Dejtonskom sporazumu kao osnovu za razvoj BiH.

Pomalo smešna situacija dogodila se pre sastanka kada je Dodik hteo da pozdravi ruskog lidera „tri puta po srpski“, ali se sve završilo na pokušaju.

 

 

Činilo se da je Putina zbunila situacija, pa je na kraju potapšao Dodika po ramenu i izbegao druga dva.

Na sastanku je Dodik rekao da je Rusijakao svedok Dejtonskog mirovnog sporazuma jedina ostala na principima njegovog poštovanja, dok je sa zapadne strane njegova implementacija srušena.

On je zahvalio Putinu za principijelno ponašanje kada je reč o nedavnom zasedanju Generalne skupštine UN.

Putin je ponovio da Rusija ne menja svoj stav u vezi sa Dejtonskim sporazumom i da smatraju da je Dejton osnova za očuvanje situacije u Bosni i Hercegovini, ali i razvoja.

Putin je rekao da je stav Rusije poznat i naveo da su nadležnosti utvrđene u Dejtonskom sporazumu i da će Rusija tome doprineti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠTA JE DODIK POKUŠAO DA URADI PUTINU, RUS SE ZBUNIO NAČISTO: Kamere sve snimile”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter