Izvor: tanjug
23.11.2020 u 16:15
0

ŠTA JE TO KORONA Melanija Tramp i pored upozorenja pravi prazniči prijem u Beloj kući

Bela kuća planira da održi praznični prijem u zatvorenom u toku sledeće nedelje, nekoliko dana nakon Dana zahvalnosti, uprkos pandemiji i preporukama stručnjaka da se otkažu tradicionalna praznična okupljanja kako bi se smanjilo širenje virusa.

Prema pozivnici koju je dobio „ABC njuz“, prva dama Melanija Tramp ugostiće zvanice na prazničnom prijemu koji će u Beloj kući biti održan 30. novembra, preneo je Rojters. Američki zvaničnici upozorili su građane da se ne okupljaju za vreme Dana zahvalnosti u četvrtak i pozvali ih da ostanu kući, u pokušaju da suzbiju širenje korona virusa.

Iako je Bela kuća saopštila da su Donald i Melanija Tramp planirali da ostanu u Vašingtonu za vreme praznika i da otkažu tradicionalnu proslavu u Trampovom privatnom klubu na Floridi, prijem o kojem „ABC njuz“ izveštava biće održan samo tri dana kasnije. Navodi o prijemu usledili su nakon niza događaja održanih u Beloj kući koji su povezani sa klasterima zaraze.

Pet osoba iz Bele kuće nedavno je testirano pozitivno na korona virus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter