Izvor: Sputnik Srbija
15.07.2022 u 15:29
0

STIŽU SNAŽNE OPTUŽBE: Ukrajinska strana namerno pali polja sa pšenicom! Ove akcije je odobrila njihova komanda!

Ukrajinska strana namerno pali polja sa pšenicom u Zaporoškoj oblasti, koja se nalazi na liniji vojnog razgraničenja, izjavio je za medije Vladimir Rogov, član glavnog saveta oblasne administracije.

PUTIN IMENOVAO NOVOG ŠEFA „ROSKOSMOSA“! Rogozin razrešen dužnosti!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Militanti Zelenskog su, kao i u susednoj Hersonskoj oblasti, prešli na taktiku namernog paljenja polja sa pšenicom koja se nalaze na liniji vojnog razgraničenja. Jasno je da je ove akcije odobrila njihova komanda, pošto je proces pokrenut u dva regiona u isto vreme“, rekao je Rogov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter