Izvor: kurir
27.06.2021 u 22:28
0

STRAVIČNO NEVREME ODNELO ŽIVOT U BELORUSIJI: Stablo drveta usmrtilo ženu! (VIDEO)

Najmanje jedna osoba je poginula, a više stotina sela je ostalo bez struje zbog olujnog nevremena koje je zahvatilo Belorusiju.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ PONOSNO: Veliko hvala junacima sa Košara koji su danas sa nama! (FOTO)

DETALJI UŽASNE SAOBRAĆAJKE KOD PARAĆINA: Stradali motociklista bez dokumenata – sutra se radi obdukcija!

NASTAVAK JEZIVE TORTURE NAD DEVOJČICOM IZ RAKOVICE: Otac joj ne daje da jede – POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR ĆERKE SA MAJKOM

KRAJ NEDELJE DONOSI OGROMNE GUŽVE NA PUTEVIMA: Evo gde se najduže čeka

Žena je poginula u oluji u subotu uveče, kada je na nju palo drvo u selu jugozapadno od glavnog grada Minska. Oluja je porušila veliki broj stabala, prenose lokalni mediji.

U Minsku su poplavljene ulice i na njima autobusi i automobili. Vatrogasci rade bez prestanka kako bi pomogli u raščišćavanju blokiranih saobraćajnica.

,Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter