Izvor: tanjug
15.11.2021 u 15:08
0

STRAVIČNO! Urušio se plafon u londonskoj školi, povređeno nekoliko dece

Nekoliko dece povređeno je danas nakon urušavanja plafona na drugom spratu osnovne škole u mirnom kraju Londona Dalviču, saopštila je londonska vatrogasna brigada (LFB).

Oko 20 vatrogasaca pozvano je jutros u 09:22, a intervencija je trajala do 11:50 sati, potvrđeno je u londonskoj vatrogasnoj brigadi.

PROČITAJTE JOŠ: SAD: Američki novinar oslobođen iz zatvora u Mjanmaru

Nekoliko ljudi je zbrinuto na licu mesta zbog lakših povreda, a neku decu su londonske ekipe hitne pomoći prevezle u bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ: DŽONSON: Podrška Ukrajini pred neprijateljstvom ruske strane

Sva ostala deca i osoblje su bezbedno evakuisani iz zgrade, a pripadnici LOFB su izvršili sistematski pregled zgrade i potvrdili da su svi učenici i osoblje na spisku.

Iz specijalizovanog tima za urbanu pretragu i spašavanje potvrđeno je da „nema daljeg rizika od urušavanja zgrade“, navodi se u saopštenju LFB.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter