Izvor: HappyBSC
14.03.2022 u 08:22
0

„SUSTIŽU JE SLABOSTI DUGOG ŽIVOTA!“ Poznato stanje kraljice Elizabete II

Prema poslednjim informacijama, Kraljica Elizabeta II ima zdravstvenih problema i malo je verovatno da će ona ikada ponovo preduzeti neke veće javne angažmane, poput ulaganja.

Izvori naglašavaju da 95-godišnja kraljica nije bolesna i da je „posvećena svojim državnim dužnostima kao i uvek“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ali smatra se da su viši kraljevski pomoćnici – kao i sama kraljica – prihvatili da je „slabosti koje dolaze sa dugim životom“ sustižu.

Ona će i dalje prisustvovati javnim događajima tamo gde je to moguće, ali će njeni nastupi biti znatno smanjeni. To znači da neće moći da stoji na nogama tokom jednočasovnih javnih investicija, a umesto njih će ih voditi princ od Velsa, vojvoda od Kembridža i kraljevska princeza.

Izvor za britanske medije je rekao: „Kraljica je i dalje budna, sposobna i zainteresovana kao i uvek, ali fizički nije tako jaka kao nekada, što je sasvim razumljivo za ženu njenih godina“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter